ConSept S, 

Een merk, gecreëerd om mijn eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan en te ontsnappen aan de rush van het dagelijkse leven.

 

Ik maak juwelen van A tot Z helemaal zelf met een persoonlijke toets. Hier ben ik in 2019 mee begonnen als zijnde een nieuwe hobby. Ondertussen is dat wel al wat meer dan een hobby. In het voorjaar van 2021 heb ik de stap gezet om een eigen zaak op te richten. Hier heb ik tot nu toe nog geen seconde spijt van, want ik haal hier zo veel voldoening uit!

 

Naast het ontwerpen en vervaardigen van juwelen in allerhande materialen zoals polymeerklei, epoxy, ... en maatwerk op vraag van de klant, bied ik ook workshops aan. Hierin kun je dan zelf aan de slag met je creativiteit met de nodige tips & tricks. 

 

Daarnaast maak ik ook gepersonaliseerde geschenken en allerlei gadgets en kledij met persoonlijke boodschappen op. Ook voor bedankingen voor bvb. Een huwelijk, communie, geboorte,... kun je bij mij terecht. 

 

Af en toe vind ik ook nog eens een moment om de naaimachine van onder het stof te halen en heerlijk leuke scrunchies en andere leuke accessoires te maken!

 

Creatieve groeten, 

 

Sara