Algemene voorwaarden

 

 1. Ondernemingsgegevens

De verkoopsvoorwaarden werden opgesteld door:

ConSept S
Vijfwegenstraat 216 bus 8
8800 Roeselare
+32 (0)460 95 15 56
info@consept-s.be
Ondernemingsnummer BE0804.500.776

 

 1. Toepassing

Het plaatsen van een bestelling geldt als aanvaarding van onze algemene voorwaarden door de koper. U verklaart hierbij ouder te zijn dan 18 jaar en verantwoordelijk te zijn over u aankoopdaad. Ten allen tijde behoudt ConSept S het recht de voorwaarden te veranderen en draagt de koper de verantwoordelijkheid deze op te volgen.
Vragen of opmerkingen dienen gecommuniceerd te worden via consept.s@hotmail.com.

 

 1. Prijzen

Alle prijzen zijn uitgedrukt in euro. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De prijs geldt uitsluitend voor de artikelen die woordelijk omschreven zijn. De foto’s kunnen elementen bevatten die niet in de prijs inbegrepen zijn. De prijzen zijn geldig op de dag wanneer ze op de website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Prijzen kunnen steeds wijzigen. ConSept S kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn in de webshop, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten. Alle bestelde artikelen blijven in het bezit van ConSept S tot de betaling is doorgevoerd en ontvangen is.

 

 1. Bestelling

Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met de details van je bestelling en de totale kostprijs. Een bestelling is pas definitief na het ontvangen van de betaling.

 

 1. Betalingen

Via de website zijn er verschillende betaalmogelijkheden. Betalingen dienen telkens in één verrichting te gebeuren. Pakjes worden pas klaargemaakt indien de betaling werd geregistreerd. Indien de betaling niet werd ontvangen binnen de 7 dagen, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

 

 1. Dubbele boeking

Het systeem is jammer genoeg niet foutloos. Het is mogelijk dat je een product aankoopt dat vlak ervoor verkocht werd aan iemand anders. Het systeem kan dit jammer genoeg niet automatisch voorkomen. In dit geval wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen en wordt het verschuldigde bedrag terug overgeschreven.

 

 1. Verzending

Alle pakjes worden, na ontvangst van de betaling, binnen de drie werkdagen verzonden met b-post. De verzendkosten bedragen 4,40 euro voor levering in een postpunt of pakjesautomaat in België. Voor levering op adres in België bedragen de verzendkosten 5,70 euro. De geschatte levertemijn bedraagt 2 – 3 werkdagen. ConSept S kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertraagde levertermijn. Een foutief doorgegeven leveringsadres is de verantwoordelijkheid van de koper en geeft aanleiding tot extra kosten ten laste van de koper.

Indien de levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal conSept S een alternatief aanbieden. De koper heeft de keuze om deze al dan niet te aanvaarden.

Indien de klant de artikelen wil afhalen, kan dit op afspraak.

 

 1. Risico van verzending

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens de verzending. De producten worden zorgvuldig ingepakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen.

 

 1. Workshops

Het inschrijvingsgeld voor workshops wordt niet terugbetaald bij annulatie of afwezigheid.

 

 1. Herroepingsrecht

Aangezien ConSept S haar producten online aanbiedt en deze dus door de klant online aangekocht worden, valt dit onder een verkoop op afstand.
Bij een verkoop op afstand geldt voor de klant een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen. 
Zoals artikel 46 van de Wet betreffende Marktpraktijken en consumentenbescherming, §1.2 aanduidt:
“De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.”
Vanaf het moment van levering heeft de klant dus 14 kalenderdagen de tijd om zich te bedenken en de producten terug te sturen. De klant is verplicht ons hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen. Dit kan via e-mail, waarin men duidelijk schrijft dat men afziet van de aankoop. Het pakket moet vervolgens binnen de 14 kalenderdagen terug in het bezit zijn van ConSept S. De klant verzendt het pakket, samen met de factuur en een begeleidende brief, terug naar Vijfwegenstraat 216 / 8, 8800 Roeselare en draagt daarbij zelf het risico van verzending. De verzendkosten van de retour dienen door de klant zelf betaald te worden. Niet aangemelde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd.
De artikelen mogen geen sporen van gebruik vertonen: niet beschadigd of gedragen.
ConSept S is verplicht om de waarde van het pakket binnen de 14 kalenderdagen terug te betalen, en slechts wanneer het pakket zonder schade in originele staat terug geleverd werd. 

 

 1. Klachten

Eventuele klachten kunnen steeds doorgegeven worden via mail naar info@consept-s.be. Elke mail wordt met zorg behandeld en beantwoord.

 

 1. Productinformatie

ConSept S probeert de product omschrijving en de foto’s zo duidelijk, correct en volledig mogelijk weer te geven. Informatie over artikelen (bv. maten en materialen), is altijd indicatieve informatie. Kleurschakeringen op de foto kunnen ook altijd licht afwijken van de echte kleuren. Bij enige twijfel over de maat, de kleur, het materiaal of dergelijke, gelieve ons te contacteren.

 

 1. Het gebruik van beeldmateriaal uit de webshop en workshops

Delen van foto’s uit de webshop en workshops is enkel toegestaan mits naamsvermelding (ConSept S) en het toevoegen van een duidelijke link naar www.consept-s.be .